Jíme zdravě? A jak chutná hmyz?

Právě na tyto otázky byly zaměřeny přednášky odborníků z Fakulty technologické, UTB ve Zlíně pro žáky druhého ročníku oboru Hotelnictví. Po přednáškách připravila paní docentka Anna Adámková studentům ingredience na výrobu zdravých svačinek a pan profesor Jiří Mlček připravil hmyz s příchutí grilovacího koření a chilli. 

Moc děkujeme akademikům za spoustu cenných informací i za chutnou a zdravou svačinku. 

Ředitelské volno

Ve dnech 30. a 31.10. 2025 je z důvodu rekonstrukce budovy vyhlášeno ředitelské volno.

Degustační menu pro rodiče

V pátek 17. října 2025 proběhlo na Hotelu Baltaci Atrium pětichodové degustační menu pro rodiče studentů oboru Kuchař-číšník. Studenti pod vedením šéfkuchaře Michala Bučka si

Den marketingu 2025

Dne 16. října 2025 proběhl na Fakultě managementu a ekonomiky, UTB ve Zlíně Den Marketingu s podtitulem Podnikání a digitální marketing. Akce se účastnili žáci