Okresní kolo přespolního běhu

Ve středu 4. října 2023 naši školu reprezentovali žákyně a žáci v okresním kole přespolního běhu 👟 organizovaného Asociací školních sportovních klubů, který se konal ve Zlíně na Lesní čtvrti. Pedagogický dozor měla na starost, kdo jiný než paní Kopečková.

Okresní kola probíhají paralelně po celé České republice. Vítězové okresních kol si změří síly v krajském kole a jejich vítězové pak v celorepublikovém kole, které se koná 25. října 2023 ve Žďáru nad Sázavou. Motivací pro všechny běžce byla a stále je možnost reprezentovat svou školu a celou Českou republiku na Mistrovství světa středních škol ISF Cross Country 2024 v Keni 🇰🇪.

Přátelskou atmosféru běhu umocňovalo krásné počasí ☀, které vyšlo na jedničku. Běžci si tak mohli vychutnat krásnou terénní trasu lesem na Lesní čtvrti 🌲🌳🌲.

Gentlemansky nejprve odstartovaly dívky v běhu na 3 km 👟. Jmenovitě nás reprezentovala: Karolína Vašutová, Tereza Stratilová, Veronika Šenkyříková, Denisa Kulhánková a Olga Tsuperyak. 

"Pojďme, pojďme!..." po celou dobu usilovně motivovala všechny běžce paní Kopečková.

Poté následovali chlapci v běhu na 5 km 👟. Jmenovitě: Matyáš Martinko, David Šťastný, Radek Parenica, Jonáš Kozumplík, Dominik Drábek.

Naši reprezentanti ze sebe vydali vše, co mohli. Mnohdy překonali sami sebe. Úžasný výkon našich dívek nám tak zajistil 3. místo 🥉a chlapci obsadili krásné 4. místo!

„Všem našim šikovným běžkyním a běžcům gratulujeme ke krásným sportovním výkonům a rovněž děkujeme za vzornou reprezentaci naší školy.“

Sportu třikrát zdar, běhu zvláště!

Úřední hodiny během letních prázdnin

Úřední hodiny kanceláře školy během letních prázdnin jsou pro veřejnost stanoveny následovně: V případě, že budete potřebovat zaslat či zpětně odevzdat dokument určený škole, využijte

WordPress v praxi

Redakční systém WordPress 💻 je většině žáků oboru IT známý, a proto jsme se letos v květnu, během středoškolských praxí, zaměřili také na prohloubení jejich znalostí

Baristický kurz pro 1KC a 1AH

Minulý týden se konal poslední kurz tohoto školního roku – Baristický. Jak již tradičně, pro naše prváky oboru Hotelnictví i Kuchař-číšník tuto akci pořádáme, ani