Jíme zdravě? A jak chutná hmyz?

Právě na tyto otázky byly zaměřeny přednášky odborníků z Fakulty technologické, UTB ve Zlíně pro žáky druhého ročníku oboru Hotelnictví. Po přednáškách připravila paní docentka Anna Adámková studentům ingredience na výrobu zdravých svačinek a pan profesor Jiří Mlček připravil hmyz s příchutí grilovacího koření a chilli. 

Moc děkujeme akademikům za spoustu cenných informací i za chutnou a zdravou svačinku. 

Planeta Země 3000 – Krásy Indie

Planeta Země 3000 🌏 je kulturní projekt, který pomáhá pedagogům demonstrovat náročná témata poutavou formou. Letos navštívili tento program studenti druhého a třetího ročníku oboru

Prezentace školy na Dnu Zlínského kraje

V sobotu 27.9.2025 jste mohli navštívit stánek naší školy na Dnu Zlínského kraje. V rámci této akce se prezentují všechny střední školy na parkovišti Cream