Influencer WANTED

Sociální sítě jsou nedílnou součástí našeho života. Jedná se o jeden z nejjednodušších a nejvíce užitých prostorů k prezentaci. Avšak, jaké jsou základy a zásady ÚSPĚCHU?

workshopy "základy fotografie" a "jak se prezentovat" tě to naučí

Připravili jsme pro vás bezplatné workshopy s profesionály, kteří vám předvedou základy vlastní prezentace a zároveň i know-how, které může být v budoucnu úspěšným prvním krokem vaší profesní kariéry. A co bychom to byli za školu, která by vám nedala prostor si to následně vyzkoušet i na vlastní kůži? Po absolvování workshopů se budete podílet na obsahové tvorbě sociálních sítí školy Baltaci. Vyzkoušíte si práci UGC tvůrců 📲 a třeba i copywriterů.

27. 3. 2024 od 8.00 hodin vás bude čekat Workshop s fotografem Dušanem Chludem. Společně projdete ZÁKLADY FOTOGRAFIE.

Na začátku dubna se na vás bude těšit Kristýna Jančaříková, grafický designér a marketingový specialista, který s vámi probere ZÁKLADY (SEBE)PREZENTACE A SOCIÁLNÍCH SÍTÍ.

A PAK TO ROZJEDEME! 🏎 Získáte praxi a vyhrajete super ceny!

Workshopy vás omlouvají z vyučování a automaticky se účastníte i soutěže o “nejlepšího influencera“. Vyhlášení soutěže je 19. 6. 2024 a jaké jsou ceny?

Influencer WANTED

Ceny pro nejlepší tvůrce školního contentu jsou: 1. místo🥇 – 2 vstupenky do Multikina Golden Apple Cinema vč. občerstvení a VOUCHER do prodejny Smarty.cz za 500 Kč. 2. místo🥈 – 2 vstupenky do Multikina Golden Apple Cinema vč. občerstvení a 3. cena 🥉 – voucher na jízdu na motokárách E-KARTS.

PODMÍNKY ⚠️

  • registace účasti na seminářích/workshopech. Napiš e-mail na 📨 marketing@baltaci.cz. Nezapomeň uvést své jméno a třídu, abychom si tě mohli zapsat. Dead-line přihlášení je do 26. 3. 2024.
  • účast na projektu je pro první, druhé a třetí ročníky maturitních oborů a první a druhé ročníky oborů s výučním listem. Tudíž, absolventské ročníky se přihlásit nemohou.

DÍLČÍ ÚKOLY

  1. MOJE ŠKOLA (exteriér) do 18. 4. 2024.

Úřední hodiny během letních prázdnin

Úřední hodiny kanceláře školy během letních prázdnin jsou pro veřejnost stanoveny následovně: V případě, že budete potřebovat zaslat či zpětně odevzdat dokument určený škole, využijte

WordPress v praxi

Redakční systém WordPress 💻 je většině žáků oboru IT známý, a proto jsme se letos v květnu, během středoškolských praxí, zaměřili také na prohloubení jejich znalostí

Baristický kurz pro 1KC a 1AH

Minulý týden se konal poslední kurz tohoto školního roku – Baristický. Jak již tradičně, pro naše prváky oboru Hotelnictví i Kuchař-číšník tuto akci pořádáme, ani