Jíme zdravě? A jak chutná hmyz?

Právě na tyto otázky byly zaměřeny přednášky odborníků z Fakulty technologické, UTB ve Zlíně pro žáky druhého ročníku oboru Hotelnictví. Po přednáškách připravila paní docentka Anna Adámková studentům ingredience na výrobu zdravých svačinek a pan profesor Jiří Mlček připravil hmyz s příchutí grilovacího koření a chilli. 

Moc děkujeme akademikům za spoustu cenných informací i za chutnou a zdravou svačinku. 

Neziskový projekt Vánoční hvězda

Vánoční hvězda je tradiční předvánoční projekt neziskové organizace Šance Olomouc. Prodejem živých květin jsou získávány finanční prostředky na léčbu a podporu hemato-onkologicky a chronicky nemocných

Předvánoční setkání Moudré Sítě

Naše škola dlouhodobě spolupracuje s organizací Moudrá Síť. Jedná se o mezigenerační projekt, který propojuje seniory s digitálními asistenty – dobrovolníky, kteří pomáhají seniorům s novými technologiemi.