Kuchař - číšník
Absolvent se uplatní při výkonu povolání kuchař nebo číšník. Uplatnění najde zejména v pozici zaměstnance ve velkých, středně velkých i malých stravovacích provozech. Po získání nezbytné praxe v oboru je připraven i na soukromé podnikání v pohostinství a v oblasti gastronomie.
Úspěšní absolventi mohou pokračovat ve vzdělávání na nástavbovém studiu a doplnit si tak úplné střední vzdělání s maturitou.
Příslušný obor vyžaduje stanovení zvláštních zdravotních požadavků.
Závěrečná zkouška
Písemná zkouška
Ústní zkouška
Praktická zkouška
tříletý obor
denní studium
výuční list
max 16 žáků ve třídě
kód oboru: 65-51-H/01
Život studenta
Partneři
Učitelé odborných předmětů
Bc. Barbora Gregorová
zástupkyně ředitele školy pro praktické vyučování a statutární zástupkyně
předměty: BEV Beverage, HHM Hotelnictví a hospitality management
e-mail: gregorova@skolabaltaci.cz
Ing. Renata Klepšová
předměty: EKU Ekonomika a učetnictví, GCR Geografie cestovního ruchu, EKO Ekonomika, MNS Manažerská studia
e-mail: klepsova@skolabaltaci.cz
Ing. Bc. Marcela Krajňanská
předměty: EKO Ekonomika, CRP Cestovní ruch a průvodcovství, HHM Hotelnictví a hospitality management, BKE Bussiness komunikace a etiketa, MNS Manažerská studia
e-mail: krajnanska@skolabaltaci.cz
Mgr. Věra Křečková
výchovný poradce, metodik prevence
předměty: FOO Food
e-mail: kreckova@skolabaltaci.cz
Lenka Sláčalová
předměty: OV Odborný výcvik
e-mail: slacalova@skolabaltaci.cz
Adriana Šafářová
předměty: OV Odborný výcvik
e-mail: safarova@skolabaltaci.cz